Lyden af ilden, og varmen fra den,- det kan jeg ikke sende over nettet, men sådan her ser det ud, når der er godt gang i den !


Tak Torben for dit hyggelige selskab, jeg håber du snart må få døre og vinduer i huset, så du kan nyde varmen bedre !
 
 

Når haven er fuld af kringelkroge, så kan det være rart at have noget roligt og regulært at se på indendøre. Denne ovn byggede jeg hos Søren Ryge i 97,- læs hans artikel her.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Min allerførste Stenovn blev Jytte Abildstrøm belemret med.

Hjørneovn bygget i Sønderjylland.

Tag på Klitmøller vandrehjem, så kan nyde denne her !

Den her har vist rekord i besparelser. Fra en elregning på 32.000/år til for 2000,- brænde !Den mest omfattende samling af fotos af mine ovne fandt jeg dog på en Fransk hjemmeside.
Jerome, som var min elev for 4 år siden, spurgte om tilladelse til at låne et par af mine billeder, indtil han havde fået bygget nogen selv.
Selvfølgelig kunne han det, bare han huskede at nævne hvem der har bygget dem.
Et par år senere opdagede jeg, at han ikke bare havde tyvhugget alt hvad jeg havde af billeder på min computer, men også været så flabet at sætte sit eget copyrightstempel på.
Jeg "bad" ham selvfølgelig i det mindste fjerne copyrightstemplet.
Det har han så stadig ikke gjort, så hvad andet kan jeg sige nu, end at her har du altså en ret omfattende samling af ovne jeg har bygget igennem årene.
Oven i købet på den samme baggrundsfarve - hvor fantasiløst.
Jeg fandt 2 ovne på hans site som jeg ikke har bygget. Den er min gamle makker Franks komfur, og den anden kender jeg ikke noget til, men jeg tænker at du nemt kan se forskel.

Hvis vi var i USA ville jeg måske sagsøge ham for et anseligt beløb, men det er vi ikke, og man kan ikke plukke hår af en skaldet, så hvorfor ikke bare benytte sig af hans "gratis fremvisning" af mine ovne.
Trist at han åbenbart ikke har bygget nogen selv som er værd at vise frem.
Du kan se hans hjemmeside og flere af mine ovne her i en googleoversat version.

Fotos af Stenkomfurer

De nyeste ovne

Tilbage til index